Scouting Zetten

Unknown Scouting Zetten is gevestigd aan de Dorpsstraat 67 in Elst.

Meer informatie over Scouting Zetten in Elst

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Zetten is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Zetten organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Elst, is Scouting Zetten een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Zetten een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dorpsstraat 67 in Elst om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Zetten bereiken via 31 481 362 300. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingzetten.nl/index.php/component/joomdoc/verhuur/verhuurboek-blokhut-v1-pdf/download om een idee te krijgen waar Scouting Zetten voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Zetten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Zetten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Zetten

Bezoekers bekeken ook