Scouting Woudlopers Kipling

Scouting Scouting Woudlopers Kipling is gevestigd aan de Tarralaan 1 in Groningen.

Meer informatie over Scouting Woudlopers Kipling in Groningen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Woudlopers Kipling is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Woudlopers Kipling organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Groningen, is Scouting Woudlopers Kipling een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Woudlopers Kipling een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Tarralaan 1 in Groningen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Woudlopers Kipling bereiken via 31 50 553 0626. Bekijk alvast de website: https://woudlopers-kipling.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Woudlopers Kipling voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Woudlopers Kipling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Woudlopers Kipling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Woudlopers Kipling

Bezoekers bekeken ook