Scouting Wolder Indaba

Scouting Scouting Wolder Indaba is gevestigd aan de Tongerseweg 342 in Maastricht.

Meer informatie over Scouting Wolder Indaba in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Wolder Indaba is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Wolder Indaba organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Maastricht, is Scouting Wolder Indaba een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Wolder Indaba een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Tongerseweg 342 in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Wolder Indaba bereiken via 31 43 343 6760. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingwolder.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Wolder Indaba voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Wolder Indaba? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Wolder Indaba het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Wolder Indaba

Bezoekers bekeken ook