Scouting Woezik

Unknown Scouting Woezik is gevestigd aan de Oud Woeziksestraat 3 in Wijchen.

Meer informatie over Scouting Woezik in Wijchen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Woezik is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Woezik organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wijchen, is Scouting Woezik een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Woezik een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Oud Woeziksestraat 3 in Wijchen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Woezik bereiken via 31 24 641 9582. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingwoezik.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Woezik voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Woezik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Woezik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Woezik

Bezoekers bekeken ook