Scouting Willem Barendsz

Scouting Scouting Willem Barendsz is gevestigd aan de Kortsteekterweg 44 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Scouting Willem Barendsz in Alphen aan den Rijn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Willem Barendsz is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Willem Barendsz organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Alphen aan den Rijn, is Scouting Willem Barendsz een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Willem Barendsz een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Kortsteekterweg 44 in Alphen aan den Rijn om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Willem Barendsz bereiken via 31 6 25072168. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingwillembarendsz.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Willem Barendsz voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Willem Barendsz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Willem Barendsz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Willem Barendsz

Bezoekers bekeken ook