Scouting Wielewaal

Unknown Scouting Wielewaal is gevestigd aan de Oirschotsedijk 22 in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting Wielewaal in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Wielewaal is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Wielewaal organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting Wielewaal een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Wielewaal een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Oirschotsedijk 22 in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Wielewaal bereiken via 31 40 262 1451. Bekijk alvast de website: https://www.wielewaalgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Wielewaal voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Wielewaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Wielewaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Wielewaal

Bezoekers bekeken ook