Scouting Wesselgroep

Unknown Scouting Wesselgroep is gevestigd aan de Watersportweg 22 in Vlaardingen.

Meer informatie over Scouting Wesselgroep in Vlaardingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Wesselgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Wesselgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vlaardingen, is Scouting Wesselgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Wesselgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Watersportweg 22 in Vlaardingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Wesselgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.wesselgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Wesselgroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Wesselgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Wesselgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Wesselgroep

Bezoekers bekeken ook