Scouting Were Di

Scouting Scouting Were Di is gevestigd aan de Zittard 30 in Veldhoven.

Meer informatie over Scouting Were Di in Veldhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Were Di is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Were Di organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Veldhoven, is Scouting Were Di een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Were Di een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Zittard 30 in Veldhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Were Di bereiken via 31 40 205 2887. Bekijk alvast de website: http://scouting-weredi.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Were Di voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Were Di? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Were Di het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Were Di

Bezoekers bekeken ook