Scouting Welverro

Scouting Scouting Welverro is gevestigd aan de Van Wassenaerstraat 100 in Ter Aar.

Meer informatie over Scouting Welverro in Ter Aar

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Welverro is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Welverro organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Ter Aar, is Scouting Welverro een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Welverro een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Van Wassenaerstraat 100 in Ter Aar om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Welverro bereiken via 31 172 604 635. Bekijk alvast de website: http://www.welverro.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Welverro voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Welverro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Welverro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Welverro

Bezoekers bekeken ook