Scouting Welten

Unknown Scouting Welten is gevestigd aan de Smidserweg 11 in Heerlen.

Meer informatie over Scouting Welten in Heerlen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Welten is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Welten organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerlen, is Scouting Welten een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Welten een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Smidserweg 11 in Heerlen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Welten bereiken via 31 45 571 4345. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingwelten.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Welten voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Welten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Welten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Welten

Bezoekers bekeken ook