Scouting Weerselo

Unknown Scouting Weerselo is gevestigd aan de Ittersbergstraat 17 in Weerselo.

Meer informatie over Scouting Weerselo in Weerselo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Weerselo is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Weerselo organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Weerselo, is Scouting Weerselo een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Weerselo een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ittersbergstraat 17 in Weerselo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Weerselo bereiken via 31 541 662 119. Bekijk alvast de website: https://www.scouting.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Weerselo voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Weerselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Weerselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Weerselo

Bezoekers bekeken ook