Scouting Wateringen

Unknown Scouting Wateringen is gevestigd aan de Rozemarijn 16 in Wateringen.

Meer informatie over Scouting Wateringen in Wateringen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Wateringen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Wateringen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wateringen, is Scouting Wateringen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Wateringen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rozemarijn 16 in Wateringen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Wateringen bereiken via 31 174 290 275. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingwateringen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Wateringen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Wateringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Wateringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Wateringen

Bezoekers bekeken ook