Scouting Wapata

Unknown Scouting Wapata is gevestigd aan de Westkanaalweg 120 in Ter Aar.

Meer informatie over Scouting Wapata in Ter Aar

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Wapata is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Wapata organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ter Aar, is Scouting Wapata een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Wapata een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Westkanaalweg 120 in Ter Aar om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Wapata bereiken via 31 172 603 243. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Wapata voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Wapata? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Wapata het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Wapata

Bezoekers bekeken ook