Scouting Vriezenveen

Unknown Scouting Vriezenveen is gevestigd aan de Schout Doddestraat 9A in Vriezenveen.

Meer informatie over Scouting Vriezenveen in Vriezenveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Vriezenveen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Vriezenveen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vriezenveen, is Scouting Vriezenveen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Vriezenveen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Schout Doddestraat 9A in Vriezenveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Vriezenveen bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.admiraalkruys.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Vriezenveen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook