Scouting Vries

Unknown Scouting Vries is gevestigd aan de Sportlaan 10 in Vries.

Meer informatie over Scouting Vries in Vries

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Vries is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Vries organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vries, is Scouting Vries een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Vries een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sportlaan 10 in Vries om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Vries bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scoutingvries.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Vries voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Vries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Vries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Vries

Bezoekers bekeken ook