Scouting Voerendaal

Unknown Scouting Voerendaal is gevestigd aan de Goswijnstraat 17 in Voerendaal.

Meer informatie over Scouting Voerendaal in Voerendaal

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Voerendaal is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Voerendaal organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Voerendaal, is Scouting Voerendaal een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Voerendaal een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Goswijnstraat 17 in Voerendaal om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Voerendaal bereiken via 31 45 575 1117. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingvoerendaal.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Voerendaal voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Voerendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Voerendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Voerendaal

Bezoekers bekeken ook