Scouting Vlierden

Unknown Scouting Vlierden is gevestigd aan de Hoge Zijdeweg 118B in Vlierden.

Meer informatie over Scouting Vlierden in Vlierden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Vlierden is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Vlierden organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vlierden, is Scouting Vlierden een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Vlierden een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hoge Zijdeweg 118B in Vlierden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Vlierden bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingvlierden.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Vlierden voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Vlierden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Vlierden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Vlierden

Bezoekers bekeken ook