Scouting Vinchem

Unknown Scouting Vinchem is gevestigd aan de Medenerlaan 2 in Winsum.

Meer informatie over Scouting Vinchem in Winsum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Vinchem is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Vinchem organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Winsum, is Scouting Vinchem een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Vinchem een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Medenerlaan 2 in Winsum om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Vinchem bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.vinchem.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Vinchem voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Vinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Vinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Vinchem

Bezoekers bekeken ook