Scouting Veghel

Unknown Scouting Veghel is gevestigd aan de Dorshout 29 in Veghel.

Meer informatie over Scouting Veghel in Veghel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Veghel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Veghel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Veghel, is Scouting Veghel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Veghel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dorshout 29 in Veghel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Veghel bereiken via 31 413 350 260. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingveghel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Veghel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Veghel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Veghel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Veghel

Bezoekers bekeken ook