Scouting Veendam

Unknown Scouting Veendam is gevestigd aan de Woldlaan 11 in Veendam.

Meer informatie over Scouting Veendam in Veendam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Veendam is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Veendam organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Veendam, is Scouting Veendam een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Veendam een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Woldlaan 11 in Veendam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Veendam bereiken via 31 598 621 245. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingveendam.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Veendam voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Veendam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Veendam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Veendam

Bezoekers bekeken ook