Scouting Vasanta

Unknown Scouting Vasanta is gevestigd aan de Parkweg 10 in Huizen.

Meer informatie over Scouting Vasanta in Huizen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Vasanta is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Vasanta organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Huizen, is Scouting Vasanta een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Vasanta een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Parkweg 10 in Huizen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Vasanta bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.vasanta.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Vasanta voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Vasanta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Vasanta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Vasanta

Bezoekers bekeken ook