Scouting Van Swieten

Unknown Scouting Van Swieten is gevestigd aan de Middenweg 9 in Vledder.

Meer informatie over Scouting Van Swieten in Vledder

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Van Swieten is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Van Swieten organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vledder, is Scouting Van Swieten een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Van Swieten een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Middenweg 9 in Vledder om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Van Swieten bereiken via 31 521 707 206. Bekijk alvast de website: http://www.vanswietengroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Van Swieten voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Van Swieten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Van Swieten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Van Swieten

Bezoekers bekeken ook