Scouting Van Maasdijk

Unknown Scouting Van Maasdijk is gevestigd aan de Slingerweg 27 in Ter Idzard.

Meer informatie over Scouting Van Maasdijk in Ter Idzard

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Van Maasdijk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Van Maasdijk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ter Idzard, is Scouting Van Maasdijk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Van Maasdijk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Slingerweg 27 in Ter Idzard om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Van Maasdijk bereiken via 31 33 635 8660. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-van-maasdijk.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Van Maasdijk voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Van Maasdijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Van Maasdijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Van Maasdijk

Bezoekers bekeken ook