Scouting Uithoek

Unknown Scouting Uithoek is gevestigd aan de Sportlaan 8 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Scouting Uithoek in Alphen aan den Rijn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Uithoek is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Uithoek organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Alphen aan den Rijn, is Scouting Uithoek een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Uithoek een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sportlaan 8 in Alphen aan den Rijn om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Uithoek bereiken via 31 172 494 006. Bekijk alvast de website: http://www.deuithoek.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Uithoek voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Uithoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Uithoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Uithoek

Bezoekers bekeken ook