Scouting Tjarda Sassenheim

Vereniging of organisatie Scouting Tjarda Sassenheim is gevestigd aan de Kagerweide 30 in Sassenheim.

Meer informatie over Scouting Tjarda Sassenheim in Sassenheim

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Tjarda Sassenheim is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Tjarda Sassenheim organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Sassenheim, is Scouting Tjarda Sassenheim een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Tjarda Sassenheim een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Kagerweide 30 in Sassenheim om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Tjarda Sassenheim bereiken via 31 6 44455066. Bekijk alvast de website: http://www.tjarda.org/ om een idee te krijgen waar Scouting Tjarda Sassenheim voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Tjarda Sassenheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Tjarda Sassenheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Tjarda Sassenheim

Bezoekers bekeken ook