Scouting Thomas-more

Unknown Scouting Thomas-more is gevestigd aan de Moleneind 1 in Prinsenbeek.

Meer informatie over Scouting Thomas-more in Prinsenbeek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Thomas-more is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Thomas-more organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Prinsenbeek, is Scouting Thomas-more een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Thomas-more een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Moleneind 1 in Prinsenbeek om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Thomas-more bereiken via 31 76 541 8620. Bekijk alvast de website: https://www.thomas-more.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Thomas-more voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Thomas-more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Thomas-more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Thomas-more

Bezoekers bekeken ook