Scouting The Challenge

Unknown Scouting The Challenge is gevestigd aan de Rueckertbaan 229 in Tilburg.

Meer informatie over Scouting The Challenge in Tilburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting The Challenge is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting The Challenge organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Tilburg, is Scouting The Challenge een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting The Challenge een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rueckertbaan 229 in Tilburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting The Challenge bereiken via 31 13 467 6630. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingthechallenge.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting The Challenge voor staat.

Hoe kom je bij Scouting The Challenge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting The Challenge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting The Challenge

Bezoekers bekeken ook