Scouting Terraqua

Unknown Scouting Terraqua is gevestigd aan de Snelliuslaan 39 in Badhoevedorp.

Meer informatie over Scouting Terraqua in Badhoevedorp

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Terraqua is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Terraqua organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Badhoevedorp, is Scouting Terraqua een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Terraqua een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Snelliuslaan 39 in Badhoevedorp om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Terraqua bereiken via 31 20 659 6727. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingterraqua.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Terraqua voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Terraqua? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Terraqua het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Terraqua

Bezoekers bekeken ook