Scouting Tarcisius

Unknown Scouting Tarcisius is gevestigd aan de Vijfhuizenweg 10 in Etten-Leur.

Meer informatie over Scouting Tarcisius in Etten-Leur

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Tarcisius is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Tarcisius organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Etten-Leur, is Scouting Tarcisius een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Tarcisius een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Vijfhuizenweg 10 in Etten-Leur om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Tarcisius bereiken via 31 76 502 2444. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingtarcisius.com/ om een idee te krijgen waar Scouting Tarcisius voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Tarcisius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Tarcisius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Tarcisius

Bezoekers bekeken ook