Scouting Talent

Unknown Scouting Talent is gevestigd aan de Koopmanslaan 31-07 in Doetinchem.

Meer informatie over Scouting Talent in Doetinchem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Talent is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Talent organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Doetinchem, is Scouting Talent een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Talent een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Koopmanslaan 31-07 in Doetinchem om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Talent bereiken via 31 85 004 8302. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingtalent.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Talent voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Talent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Talent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Talent

Bezoekers bekeken ook