Scouting Suanablake

Scouting Scouting Suanablake is gevestigd aan de WSV de Put, Nieuwendijk in Goudswaard.

Meer informatie over Scouting Suanablake in Goudswaard

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Suanablake is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Suanablake organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Goudswaard, is Scouting Suanablake een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Suanablake een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op WSV de Put, Nieuwendijk in Goudswaard om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Suanablake bereiken via 31 6 13602971. Bekijk alvast de website: http://www.suanablake.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Suanablake voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Suanablake? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Suanablake het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Suanablake

Bezoekers bekeken ook