Scouting Stratum

Unknown Scouting Stratum is gevestigd aan de Heihoefpad 10 in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting Stratum in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Stratum is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Stratum organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting Stratum een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Stratum een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Heihoefpad 10 in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Stratum bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingstratum.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Stratum voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Stratum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Stratum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Stratum

Bezoekers bekeken ook