Scouting Steensel

Unknown Scouting Steensel is gevestigd aan de Zandstraat 5 in Steensel.

Meer informatie over Scouting Steensel in Steensel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Steensel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Steensel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Steensel, is Scouting Steensel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Steensel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zandstraat 5 in Steensel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Steensel bereiken via 31 497 535 080. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingsteensel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Steensel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Steensel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Steensel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Steensel

Bezoekers bekeken ook