Scouting St. Vincentius Brunssum

Scouting Scouting St. Vincentius Brunssum is gevestigd aan de Bodemplein 43 in Brunssum.

Meer informatie over Scouting St. Vincentius Brunssum in Brunssum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Vincentius Brunssum is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Vincentius Brunssum organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Brunssum, is Scouting St. Vincentius Brunssum een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Vincentius Brunssum een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Bodemplein 43 in Brunssum om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Vincentius Brunssum bereiken via 31 45 525 0518. Bekijk alvast de website: http://www.st-vincentius.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Vincentius Brunssum voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Vincentius Brunssum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Vincentius Brunssum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting St. Vincentius Brunssum

Bezoekers bekeken ook