Scouting St. Tarcisius

Unknown Scouting St. Tarcisius is gevestigd aan de Kremerslaan 71 in Landgraaf.

Meer informatie over Scouting St. Tarcisius in Landgraaf

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Tarcisius is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Tarcisius organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Landgraaf, is Scouting St. Tarcisius een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Tarcisius een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kremerslaan 71 in Landgraaf om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Tarcisius bereiken via 31 45 532 2291. Bekijk alvast de website: http://www.tarcisius.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Tarcisius voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Tarcisius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Tarcisius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Tarcisius

Bezoekers bekeken ook