Scouting St. Sebastiaan

Unknown Scouting St. Sebastiaan is gevestigd aan de Geertruidenbergstraat 1 in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting St. Sebastiaan in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Sebastiaan is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Sebastiaan organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting St. Sebastiaan een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Sebastiaan een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Geertruidenbergstraat 1 in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Sebastiaan bereiken via 31 6 51844977. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingsintsebastiaan.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Sebastiaan voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Sebastiaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Sebastiaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Sebastiaan

Bezoekers bekeken ook