Scouting St. Radboud

Unknown Scouting St. Radboud is gevestigd aan de Middenduinerweg 74 in Santpoort-Zuid.

Meer informatie over Scouting St. Radboud in Santpoort-Zuid

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Radboud is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Radboud organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Santpoort-Zuid, is Scouting St. Radboud een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Radboud een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Middenduinerweg 74 in Santpoort-Zuid om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Radboud bereiken via 31 23 537 0655. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-radboud.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Radboud voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Radboud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Radboud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Radboud

Bezoekers bekeken ook