Scouting St. Oswaldus

Unknown Scouting St. Oswaldus is gevestigd aan de Vinkwijk 2a in Zeddam.

Meer informatie over Scouting St. Oswaldus in Zeddam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Oswaldus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Oswaldus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zeddam, is Scouting St. Oswaldus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Oswaldus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Vinkwijk 2a in Zeddam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Oswaldus bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingzeddam.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Oswaldus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Oswaldus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Oswaldus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Oswaldus

Bezoekers bekeken ook