Scouting St. Monulphus

Unknown Scouting St. Monulphus is gevestigd aan de Meldermunsterweg 15 in Berg en Terblijt.

Meer informatie over Scouting St. Monulphus in Berg en Terblijt

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Monulphus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Monulphus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Berg en Terblijt, is Scouting St. Monulphus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Monulphus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Meldermunsterweg 15 in Berg en Terblijt om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Monulphus bereiken via 31 43 604 1182. Bekijk alvast de website: http://www.monulphus.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Monulphus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Monulphus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Monulphus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Monulphus

Bezoekers bekeken ook