Scouting St. Michiel & Lioba

Unknown Scouting St. Michiel & Lioba is gevestigd aan de Kanaalweg 112 in Harlingen.

Meer informatie over Scouting St. Michiel & Lioba in Harlingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Michiel & Lioba is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Michiel & Lioba organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Harlingen, is Scouting St. Michiel & Lioba een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Michiel & Lioba een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kanaalweg 112 in Harlingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Michiel & Lioba bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingharlingen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Michiel & Lioba voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Michiel & Lioba? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Michiel & Lioba het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Michiel & Lioba

Bezoekers bekeken ook