Scouting St. Maarten Weert

Unknown Scouting St. Maarten Weert is gevestigd aan de Nazarethsteeg 27 in Weert.

Meer informatie over Scouting St. Maarten Weert in Weert

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Maarten Weert is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Maarten Weert organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Weert, is Scouting St. Maarten Weert een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Maarten Weert een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Nazarethsteeg 27 in Weert om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Maarten Weert bereiken via 31 495 524 440. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingstmaarten.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Maarten Weert voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Maarten Weert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Maarten Weert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Maarten Weert

Bezoekers bekeken ook