Scouting St. Maarten-Hildegard

Unknown Scouting St. Maarten-Hildegard is gevestigd aan de Veurselaan 15 in Voorburg.

Meer informatie over Scouting St. Maarten-Hildegard in Voorburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Maarten-Hildegard is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Maarten-Hildegard organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Voorburg, is Scouting St. Maarten-Hildegard een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Maarten-Hildegard een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Veurselaan 15 in Voorburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Maarten-Hildegard bereiken via 31 70 386 3212. Bekijk alvast de website: http://www.smhg.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Maarten-Hildegard voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Maarten-Hildegard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Maarten-Hildegard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Maarten-Hildegard

Bezoekers bekeken ook