Scouting St. Lambertus Udenhout

Scouting Scouting St. Lambertus Udenhout is gevestigd aan de Groenstraat 9 in Udenhout.

Meer informatie over Scouting St. Lambertus Udenhout in Udenhout

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Lambertus Udenhout is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Lambertus Udenhout organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Udenhout, is Scouting St. Lambertus Udenhout een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Lambertus Udenhout een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Groenstraat 9 in Udenhout om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Lambertus Udenhout bereiken via 31 13 511 4209. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingudenhout.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Lambertus Udenhout voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Lambertus Udenhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Lambertus Udenhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting St. Lambertus Udenhout

Bezoekers bekeken ook