Scouting St. Jozef groep

Unknown Scouting St. Jozef groep is gevestigd aan de Pastoor Dirvenstraat 11 in Dongen.

Meer informatie over Scouting St. Jozef groep in Dongen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Jozef groep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Jozef groep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dongen, is Scouting St. Jozef groep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Jozef groep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Pastoor Dirvenstraat 11 in Dongen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Jozef groep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.st-jozefgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Jozef groep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Jozef groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Jozef groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Jozef groep

Bezoekers bekeken ook