Scouting St. Joris Haaren

Unknown Scouting St. Joris Haaren is gevestigd aan de Leypad 4 in Haaren.

Meer informatie over Scouting St. Joris Haaren in Haaren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Joris Haaren is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Joris Haaren organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haaren, is Scouting St. Joris Haaren een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Joris Haaren een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Leypad 4 in Haaren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Joris Haaren bereiken via 31 411 621 979. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting St. Joris Haaren voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Joris Haaren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Joris Haaren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Joris Haaren

Bezoekers bekeken ook