Scouting St. Job Leuken-Weert

Unknown Scouting St. Job Leuken-Weert is gevestigd aan de Klein Leuken 14 in Weert.

Meer informatie over Scouting St. Job Leuken-Weert in Weert

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Job Leuken-Weert is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Job Leuken-Weert organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Weert, is Scouting St. Job Leuken-Weert een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Job Leuken-Weert een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Klein Leuken 14 in Weert om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Job Leuken-Weert bereiken via 31 495 531 194. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingstjob.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Job Leuken-Weert voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Job Leuken-Weert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Job Leuken-Weert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Job Leuken-Weert

Bezoekers bekeken ook