Scouting St. Jansgroep

Unknown Scouting St. Jansgroep is gevestigd aan de Kerkstraat 33-A in Elshout.

Meer informatie over Scouting St. Jansgroep in Elshout

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Jansgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Jansgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Elshout, is Scouting St. Jansgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Jansgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kerkstraat 33-A in Elshout om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Jansgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingelshout.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Jansgroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Jansgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Jansgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Jansgroep

Bezoekers bekeken ook