Scouting St. Jan

Unknown Scouting St. Jan is gevestigd aan de Visdonkseweg 1a in Roosendaal.

Meer informatie over Scouting St. Jan in Roosendaal

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Jan is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Jan organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Roosendaal, is Scouting St. Jan een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Jan een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Visdonkseweg 1a in Roosendaal om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Jan bereiken via 31 165 563 788. Bekijk alvast de website: http://scoutingstjan.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Jan voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Jan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Jan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Jan

Bezoekers bekeken ook