Scouting St. Hubertus

Unknown Scouting St. Hubertus is gevestigd aan de Maarzijde in Kerkrade.

Meer informatie over Scouting St. Hubertus in Kerkrade

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Hubertus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Hubertus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Kerkrade, is Scouting St. Hubertus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Hubertus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Maarzijde in Kerkrade om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Hubertus bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting St. Hubertus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Hubertus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Hubertus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Hubertus

Bezoekers bekeken ook