Scouting St. Hubertus Herten

Unknown Scouting St. Hubertus Herten is gevestigd aan de Evenkamp 100 in Roermond.

Meer informatie over Scouting St. Hubertus Herten in Roermond

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting St. Hubertus Herten is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting St. Hubertus Herten organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Roermond, is Scouting St. Hubertus Herten een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting St. Hubertus Herten een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Evenkamp 100 in Roermond om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting St. Hubertus Herten bereiken via 31 475 316 748. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-herten.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting St. Hubertus Herten voor staat.

Hoe kom je bij Scouting St. Hubertus Herten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting St. Hubertus Herten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting St. Hubertus Herten

Bezoekers bekeken ook